(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

Manon Snoeker

Ceremonie Spreker

Copyright 2014 © TrouwToespraak

Jullie gaan trouwen en zijn waarschijnlijk druk bezig met de voorbereidingen. niets laten jullie aan het toeval over. Met zorg stellen jullie de dag samen en ook de trouwambtenaar willen jullie zelf uitkiezen; tijdig kennismaken en kijken of er een klik is.

Graag ontmoet ik jullie in Hoogeveen (of op een andere lokatie) voor de eerste kennismaking. Ik leg jullie uit wat ik voor jullie kan betekenen en geef jullie wat suggesties voor jullie trouwdag. Als er een wederzijdse klik is en jullie besluiten met mij in zee te gaan dan leg ik de datum exclusief voor jullie vast. Daarna hebben wij natuurlijk regelmatig contact per mail, telefoon, skype en plannen we een datum om de ceremonie door te spreken en jullie wensen voor de toespraak te inventariseren. Mijn talent is de juiste woorden kiezen, jullie gevoel te vatten in een mooie, gevoelige toespraak. De juiste snaar raken, een warme sfeer creeren.

Ik denk graag met jullie mee, ga desgewenst mee naar de lokatie en heb contact met jullie ceremoniemeester. Op  de trouwdag ben ik ruim op tijd aanwezig om alle zaken rondom de ceremonie te checken en de laatste zaken te bespreken met jullie ceremoniemeester. Een paar weken na de trouwdag wil ik graag van jullie horen hoe jullie de dag ervaren hebben.

In de meeste gemeenten is het mogelijk je eigen trouwambtenaar mee te nemen, ik word dan benoemd voor een dag. Hieraan zijn meestal kosten verbonden, die komen voor jullie rekening evenals de leges van de gemeente. Deze kosten staan los van de factuur die ik jullie stuur. Als de gemeente geen toestemming verleent voor een eigen trouwambtenaar, kun je ook sober trouwen op het gemeentehuis en kan ik de ceremonie voor jullie verzorgen op de lokatie en het tijdstip van jullie keuze.

Als jullie in Hoogeveen trouwen krijgen jullie van mij geen factuur, ik word dan door de gemeente betaald en werk volgens de regels die de gemeente voor een huwelijksvoltrekking hanteert.


Voorstellen

Praktisch

Foto's

Contact

Gastenboek

Links

Home